Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Indické džaldí-džaldí po mém

fotka Indické džaldí-džaldí po mém
Vložil:
Porcí:7
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Indické džaldí-džaldí po mém:

750 g oloupaných a vykrájených jablek  | 1 hrnek krupice  | 1 hrnek polohrubé mouky  | 1 hrnek krupicového cukru  | 1 sáček vanilkového cukru  | 250 g rozpuštěného másla  | 2 zralé banány  | 250 g sušených švestek  | 1 lžíce mleté skořice

Postup přípravy receptu Indické džaldí-džaldí po mém:

Jablka pokrájejte na kousky a smíchejte s pokrájenými švestkami a skořicí. V jiné míse smíchejte mouku, cukr a skořici. Do hlubokého pekáče nasypte polovinu směsi a navrch dejte jablečnou směs. Pak oloupejte oba banány, rozřízněte je podélně na polovinu a položte na jablka. Nasypejte druhou polovinu směsi a rovnoměrně přelijte rozpuštěným máslem.
Pečte asi 50-60 minut na 180°C.
Po vychladnutí pokrájejte na čtverečky nebo trojúhelníčky a servírujte postříkané šlehačkou.


Fotky receptu Indické džaldí-džaldí po mém:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Indické džaldí-džaldí po mém
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda