Postup přípravy receptu Indické vepřové kari s octem - vindalú:
Koriandr a kmín lehce opražíme a rozdrtíme je spolu s kardamonem, skořicí, hřebíčkem a pepřem. Na 20 g tuku opečeme česnek do světle zlatova, rozetřeného, smísíme s mletým kořením, solí, kurkumou a zázvorem a s trochou octa připravíme hustou pastu. Maso očistíme ubrouskem namočeným do octa a nakrájíme je na větší kostky. Povrch kostek pobodáme ostrým nožem nebo vidličkou a vetřeme do nich pastu. Navrch položíme bobkové listy a zalijeme octem. Marinujeme 24 hodin na chladném místě nebo v chladničce. Doporučujeme směs po 4 hodinách dobře promíchat. V tuku opražíme hořčičná semena dohněda, přidáme maso i s marinádou a bobkovými listy. Přivedeme do varu a přikryjeme dobře přiléhající pokličkou. Při mírné teplotě dusíme, dokud maso nezměkne. Je-li třeba podlít, použijeme teplou vodu.