Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Irský kotlík

fotka Irský kotlík
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Irský kotlík:

3 hrnky nakrájeného jehněčího masa  | 3 hrnky na plátky nakrájené brambor  | 3 hrnky nudliček bílého zelí  | 2 hrnky na kolečka nakrájeného porku  | 2 hrnky hovězího bujonu  | 2 hrnky na plátky nakrájené mrkve  | 5 stroužků česneku  |  kmín  |  mletý pepř  |  mletý zázvor  |  tymián  |  sůl

Postup přípravy receptu Irský kotlík:

Nakrájené zelí posolíme, prsty promneme a necháme
30 minut odležet. Do kastrolu se silným dnem naskládáme na dno vrstvu zelí a na něj rozložíme osolené a opepřené kousky jehněčího masa.
Maso posypeme nakrájeným česnekem a nakonec vše
zasypeme bramborami, mrkví a pórkem. Přidáme
zázvor a tymián a mírně osolíme a opepříme.
Vrstvu v hrnci ještě jednou opakujeme ve stejném pořadí a opět mírně okořeníme. Vše zalijeme bujonem, zakryjeme poklicí a na mírném ohni velmi zvolna dusíme. Během dušení podle potřeby mírně podléváme.


Fotky receptu Irský kotlík:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Irský kotlík
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !