Použité suroviny receptu Italská chlebová sýrová polévka:
1 lžice olivového oleje
| 3-5 prolisovaných stroužku česneku
| 1000 ml zeleninového vývaru nebo 800 ml zeleninového vývaru a 200 ml bílého vína
| dle chuti: strouhaného sýra Cedar, Gruyére nebo Fontina
| 4 plátky chleba
| dle chuti: nakrájené bazalky nebo petrželky
| dle chuti: sůl a pepř
Postup přípravy receptu Italská chlebová sýrová polévka:
V hrnci rozehřejte olivový olej a na něm orestujte česnek do zlatova. Zalejte vývarem, případně s vínem a uveďte do varu. Mezitím osmažte chleba, nalámejte jej na vetší kousky a rozdělte do talířu. Stejne tak rozdělte do talířku strouhaný sýr, posypte jej bazalkou nebo petrželkou a zalejte horkým vývarem.
Fotky receptu Italská chlebová sýrová polévka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!