Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.06. 2025
Dnes má svátek Leoš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Italské masové koule

fotka Italské masové koule
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Italské masové koule:

1/2 kg masa (hovězího, telecího, vepřového)  | 3 velká vejce  | 1 hrnek nastrouhaného parmezánu  | 1 hrnek strouhanky  | 1 stroužek česneku - prolisovaný  | 1 polévková lžíce soli

Postup přípravy receptu Italské masové koule:

Maso nameleme a smícháme dohromady, přimícháme vejce. Přidáme strouhanku, sýr a sůl. Nakonec přidáme česnek a opět promícháme. Z masové směsi válíme koule o průměru 5 cm. Tyto koule pečeme v troubě při teplotě 190 stupňů Celsia 10 až 12 minut.


Fotky receptu Italské masové koule:

Italské masové koule
Italské masové koule
Italské masové koule
Italské masové koule
Italské masové koule
Fotky vložil: Natural,tvackova1,cudovluc 
Hodnocení receptu Italské masové koule
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !