Postup přípravy receptu Italské rybičky:
Filety trochu umyjeme, osušíme, posypeme hustě Knorr Kořenícím mixem na ryby a bazalkou a pokapeme citronovou šťávou. Posypeme hladkou moukou. Máslo Rama Classic a tuk Rama Culinesse dáme rozpustit na pánev a necháme zkypět, přidáme ryby a středně opékáme z obou stran. Ryby vyjmeme (když se trhají, tak nevadí) a uložíme do tepla, do zbývajícího másla přidáme nakrájená rajčata na srpečky a trochu orestujeme, poté přidáme mléko dle potřebné hustoty a obě kostky taveného sýra (musí být smetanový - např. velké kostkyŽeletavy). Necháme sýr rozpustit a zkusíme hustotu a chuť, podle chuti osolíme a opepříme, omáčka musí být polotekutá. Přidáme opět ryby, necháme prohřát a navrch poklademe plátky tvrdého sýra a necháme rozpustit.
Podáváme s bramborem vařeným nebo opékaným.