Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.02. 2025
Dnes má svátek Veronika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Italský rajčatový krém s parmezánem

fotka Italský rajčatový krém s parmezánem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Italský rajčatový krém s parmezánem:

2 cibule  | 2 stroužky česneku  | 1 kg zralých rajčat  | 3 lžíce olivového oleje  | 1 lžička cukru  |  sůl, čerstvě mletý pepř  | 1 snítka tymiánu a rozmarýnu  | 1 bobkový list  | půl litru čistého masového vývaru  | 125 ml smetany ke šlehání  |  několik bazalkových listů  |  čerstvě strouhaný parmezán

Postup přípravy receptu Italský rajčatový krém s parmezánem:

Oloupanou cibuli a česnek nadrobno nakrájíme. Omytá rajčata nakrájíme na čtvrtky. Cibuli a česnek zpěníme na rozehřátém oleji. Přimícháme rajčata, koření a bylinky. Důkladně promícháme. Přilijeme masový vývar a přikryté zvolna vaříme 25 minut. Polévku prolisujeme přes síto. Znovu ji rozehřejeme a podle chuti okořeníme. Ušleháme smetanu.
Přílohy

Krém rozdělíme do hlubokých talířů a doprostřed dáme kopeček šlehané smetany. Posypeme bazalkovými lístky nakrájenými na nudličky. Parmezánem se každý obslouží dle své chuti.


Fotky receptu Italský rajčatový krém s parmezánem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Italský rajčatový krém s parmezánem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !