Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 11.02. 2025
Dnes má svátek Božena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Italský rýžový nákyp

fotka Italský rýžový nákyp
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Italský rýžový nákyp:

30 dkg rýže  | 6 dl vývaru  |  kousek másla  | 1,5 dl kysané smetany  | 2 vejce  | 10 dkg strouhaného sýra  |  sůl  | 10 dkg hub  | 10 dkg vařeného uzeného masa  | 2 tvrdší rajčata  | 15 dkg kapusty

Postup přípravy receptu Italský rýžový nákyp:

Rýži přebereme, propláchneme, spaříme a zalijeme vývarem. Přidáme kousek másla a dusíme doměkka. Když je měkká, vmícháme lehce smetanu, žloutky, část strouhaného sýra, sůl a nakonec tuhý sníh z bílků.
Třetinu této směsi vložíme do vymaštěné nákypové formy, poklademe houbami( které předtím nakrájíme na plátky a podusíme na másle ) a uzeným, nakrájeným na kostičky. Na ně položíme druhou třetinu rýžové směsi, na ni plátky rajčat ( spařené a oloupané ) a na nudličky nakrájenou kapustu. Dáme poslední třetinu rýžové směsi a dáme na chvíli do trouby zapékat, ke konci pečená posypeme strouhaným sýrem a dopečeme.


Fotky receptu Italský rýžový nákyp:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Italský rýžový nákyp
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !