Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.06. 2025
Dnes má svátek Alois
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jablečná lahoda

fotka Jablečná lahoda
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Jablečná lahoda:

750 g kyselých jablek  | 1 lžíce másla  | 1 ks vanilkového cukru  | 3 lžíce sekaných vlašských ořechů  | 250 ml mléka  | 3 ks vajec  | 100 g moučkového cukru  | 2 lžíce rumu  | 2 lžíce strouhané čokolády

Postup přípravy receptu Jablečná lahoda:

Kyselá jablka krátce poduste na másle, přidejte vanilkový cukr a sekané vlašské ořechy. Směs nechte dobře vychladit a vlijte ji do vymazané bábovkové formy. Pak v mléce rozšlehejte vejce, přidejte moučkový cukr, rum a strouhanou čokoládu nebo Granko. Tuto směs vyšlehejte, nalijte na jablečnou hmotu a na 3/4 hodiny ji vložte i s formou do vodní lázně (pekáč se 2cm vodní hladiny, voda nesmí vařit, trouba je rotpálená na 190-200 stupňů). Hotovou jablečnou lahodu odložte do lednice, pak ji vyklopte z formy, nakrájejte a podávejte.


Fotky receptu Jablečná lahoda:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jablečná lahoda
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !