Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.09. 2025
Dnes má svátek Ludmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jablečný koláč naopak

fotka Jablečný koláč naopak
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jablečný koláč naopak:

těsto  | 200 g cukru moučka  | 5 lžic horké vody  | 1/2 prdop  | 200 g polohr. mouky  | 4 vejce  | krém  |  cukr  | 1/2 l mléka  | 1 pudink vanilkový

Postup přípravy receptu Jablečný koláč naopak:

Jablka očistíme a nakrájíme na plátky. Plech 30 x 40 vyložíme pečícím papírem a rozprostřeme na něj jablka.
Připravíme si těsto. Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků. Žloutky ušleháme s cukrem do pěny. Postupně zašleháme vodu, přidáme mouku s práškem do pečiva a promícháme. Nakonec vmícháme sníh ušlehaný z bílků. Těsto nalijeme na jablka a pečeme při 180 °C asi 15 minut. Jablečník vyjmeme a necháme vychladnout.
Vychladlý jablečník přiklopíme plechem nebo tácem a obrátíme jej na něj. Odstraníme pečící papír. Svaříme mléko s cukrem podle chuti a pudinkem a horký krém nalijeme na jablka.
Koláč ozdobíme grankem nebo jinak ozdobíme.


Fotky receptu Jablečný koláč naopak:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jablečný koláč naopak
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !