Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 30.10. 2024
Dnes má svátek Tadeáš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jablečný závin

fotka Jablečný závin
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Jablečný závin:

150 g hladká mouka  | 75 g másla  | špetka sůl  | 75 ml mléka  | 1 lžíce citronové šťávy  | 5 ks jablek  |  skořice  | 1 ks vejce  |  rozinky

Postup přípravy receptu Jablečný závin:

Do prosáté mouky přidáme tuk, sůl, citronovou šťávu a mléko. Vypracujeme těsto tak, aby bylo lesklé a vláčné. Těsto necháme 1/2 hodiny odležet. Odležené těsto rozdělíme na 2 bochníky. Každý rozválíme na pomoučněném válu na tenký plát. Každý plát posypeme postupně strouhanými jablky, skořicí a rozinkami. Pláty stočíme, přeložíme na plech, potřeme rozšlehaným vejcem a jablečný závin pečeme při teplotě 210-220 °C po dobu cca 25-35 minut.



Fotky receptu Jablečný závin:

Jablečný závin
Jablečný závin
Jablečný závin
Jablečný závin
Jablečný závin
Jablečný závin
Jablečný závin
Jablečný závin
Jablečný závin
Jablečný závin
Fotky vložil: rojana,Mangovka,Marci7,Kudrlinkac,hlouskova 
Hodnocení receptu Jablečný závin
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !