Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jablečný zefír

fotka Jablečný zefír
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Jablečný zefír:

600 g jablek  | 300 g cukru  | 150 g bílků  | 10 ml citrónové šťávy  | 10 g želatiny

Postup přípravy receptu Jablečný zefír:

Jablka upečte v troubě a propasírujte přes síto. Přidejte cukr a za stálého míchání povařte do zhoustnutí. Ušlehejte tuhý sníh z bílků a smíchejte do vychladlé jablečné kaše. Podle návodu připravte želatinu, ochuťte citronovou šťávou. Vmíchejte želatinu do jablečné směsi, rozestřete na plech vrstvu asi 2 cm a nechte vychladnout. Poté nakrájejte obdélníčky o velikosti bonbonu a máčejte čokoládové polevě.



Fotky receptu Jablečný zefír:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jablečný zefír
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Beránek