Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.12. 2025
Dnes má svátek Vlasta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jablka s marcipánem

fotka Jablka s marcipánem
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 22

Použité suroviny receptu Jablka s marcipánem:

2 středně velká jablka  | 80 g marcipánu  | 8 lžic směsi nasekaného sušeného ovoce zakapaného likérem či destilátem (pod názvem mincemeat prodává například Marks & Spencer)  |  najemno strouhaná kůra a šťáva z 1 malého biocitronu

Postup přípravy receptu Jablka s marcipánem:

Jablka rozpůlte a vykrojte z nich jádřince, stopky a bubáky. Poloviny naskládejte jamkou nahoru do nádoby vhodné do mikrovlnné trouby. Marcipán nasekejte nebo rozdrobte na kousíčky a smíchejte s ostatními přísadami kromě citronové šťávy. Lžící rozdělte na jablka a zakapejte citronovou šťávou.

Nádobu přetáhněte plastovou fólií, kterou pak na několika místech propíchněte. Vložte do mikrovlnné trouby a 4 až 5 minut vařte na vysoký výkon. Pokud vaše mikrovlnka nemá otočný talíř, mísu v polovině doby vaření obraťte.

Mísu vyjměte z trouby, sejměte z ní fólii a dezert nechte před podáváním 5 minut odležet.


Fotky receptu Jablka s marcipánem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jablka s marcipánem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !