Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 09.07. 2025
Dnes má svátek Drahoslava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jablková povidla z nezralých jablek

fotka Jablková povidla z nezralých jablek
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 11

Použité suroviny receptu Jablková povidla z nezralých jablek:

nezralá jablka  | dle kyselosti jablek cukr  |  voda

Postup přípravy receptu Jablková povidla z nezralých jablek:

Z jablek vykrojíme jádřince. Na dno hrnce nalijeme 5 cm vody, přidáme jablka a dáme dusit. Pak je propasírujeme a vaříme dohusta na pekáči. Cukru dáme dle kyselosti jablek. Zavíčkujeme a sterilujeme ve sklenicích 20 min při 85°C.


Fotky receptu Jablková povidla z nezralých jablek:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jablková povidla z nezralých jablek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !