Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 25.01. 2025
Dnes má svátek Miloš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jablková zavařenina se zázvorem

fotka Jablková zavařenina se zázvorem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Jablková zavařenina se zázvorem:

4 sklenice trvanlivost asi 12 měsíců  | 1 kg jablek  | 1 čerstvý zázvor  | 3 citrony  | 125 g rozinek  | 1 kg želírovacího cukru

Postup přípravy receptu Jablková zavařenina se zázvorem:

1. Jablka oloupeme, rozčtvrtíme, vykrojíme jádřinec.
2. Čtvrtky jablek pokrájíme na malé kousky. Zázvor oloupeme a jemně posekáme. Citrony vymačkáme.
3. Rozinky namočíme do vody, necháme oka­pat a dáme do kastrolu s želírovacím cukrem, posekaným zázvorem, citronovou šťávau a kousky jablek.
4. Za stálého míchání ohřejeme a necháme prudce vařit 4 min. Sklenice vypláchneme horkou vodou a ihned plníme zavařeninou.
Nádoby dobře uzavřeme, obrátíme dnem vzhůru a necháme 15 min. vychladnout. Uchováváme na chladném a tmavém místě.
Tip: Zavařenina je ještě chutnější, jestliže s ja­blky povaříme 4 min. 1 kousek skořice a poté jej vyjmeme.


Fotky receptu Jablková zavařenina se zázvorem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jablková zavařenina se zázvorem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !