Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 16.05. 2021
Dnes má svátek Přemysl
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jablkové řezy s drobenkou

fotka Jablkové řezy s drobenkou
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jablkové řezy s drobenkou:

1 kg oloupaných jablek  | z 1 citronu šťáva  | 400 g polohrubé mouky  | 1/2 prášku do pečiva  | 200 g margarinu  | 100 g cukru krupice  | 4 vejce  | 100 g hrubé mouky  | 100 g margarinu  | 100 g cukru moučky

Postup přípravy receptu Jablkové řezy s drobenkou:

Formu vymažeme máslem a vysypeme moukou. Z hrubé mouky, margarinu a cukru moučka připravíme posypku rychlým mnutím. Oloupaná jablka pokrájíme na kousky a pokapeme citronem. Těsto připravíme šleháním vajec s vlažným tukem a cukrem. Pak zasypeme moukou s práškem do pečiva. Těsto dáme do formy, poklademe kousky jablek, posypeme posypkou a pečeme na 180 stupňů asi 20 minut.


Fotky receptu Jablkové řezy s drobenkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jablkové řezy s drobenkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !