Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.12. 2025
Dnes má svátek Daniel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jablkovo-pomerančový džem

fotka Jablkovo-pomerančový džem
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 23

Použité suroviny receptu Jablkovo-pomerančový džem:

700 g oloupaných jablek zbavených jádřinců  | 300 g nadrobno nakrájených pomerančů  | ze 2 citronů šťáva  | 1 lžička kyseliny citrónové  | 1/8 l vody  | 1 bal. Gelfix Klasik 1:1  | 1 kg cukru  | 6 lžic koňaku

Postup přípravy receptu Jablkovo-pomerančový džem:

1. Jablka pokrájíme na malé kousky, případně rozmixujeme. Přidáme dílky pomeranče, citrónovou šťávu, kyselinu citrónovou, vodu a Gelfix Klasik. Za stálého míchání povaříme.
2. Přidáme cukr a znovu za stálého míchání přivedeme k varu. Necháme vařit 6-8 minut, poté stáhneme z plotýnky a vmícháme koňak.
3. Sklenice plníme ihned ještě horkým džemem až po okraj a zavíčkujeme. Uzavřené sklenice postavíme na asi 10 minut víčkem dolů.


Fotky receptu Jablkovo-pomerančový džem:

Jablkovo-pomerančový džem
Fotky vložil: LI0NESS 
Hodnocení receptu Jablkovo-pomerančový džem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !