Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 13.01. 2025
Dnes má svátek Edita
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jablkový nákyp s tvarohem

fotka Jablkový nákyp s tvarohem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Jablkový nákyp s tvarohem:

250 g oloupaných jablek  | 1 citrón  | 250 g tvarohu  | 4 vej­ce  | 100 g cukru moučky  | 100 g ořechů  | 60 g mouky - jemné krupice  | 20 g rozehřátého másla nebo rostlinného tuku

Postup přípravy receptu Jablkový nákyp s tvarohem:

Oloupaná jablka nastrouhá­me, přidáme citrónovou šťávu, můžeme nastrouhat kůru z dob­ře omytého celého či části citró­nu a promícháme.
Tvaroh řádně vařečkou rozmí­cháme, přidáme žloutky, cukr a vše dobře vymícháme. Přidá­me jablka, umleté ořechy, krupi­ci a znovu promícháme. Nako­nec zlehka přimícháme tuhý sníh ušlehaný z bílků.
Nákypovou formu vytřeme máslem a vysypeme strouhan­kou, vložíme připravenou směs, pokapeme máslem nebo tukem a ve vyhřáté troubě pomalu pe­čeme. Upečený nákyp sypeme moučkovým cukrem. Nákyp mů­žeme také podávat se šlehač­kou a rozstrouhanou čokoládou.


Fotky receptu Jablkový nákyp s tvarohem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jablkový nákyp s tvarohem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !