Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.11. 2024
Dnes má svátek Zina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jahodová pěna se šlehačkou a bílky

fotka Jahodová pěna se šlehačkou a bílky
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Jahodová pěna se šlehačkou a bílky:

0,5 kg čerstvých jahod  | 200 ml smetany ke šlehání  | 2 bílky  | 4 lžíce cukru moučka  | špetka soli  | několik lístečku meduňky

Postup přípravy receptu Jahodová pěna se šlehačkou a bílky:

Z bílků a soli ušleháme pevný sníh. Nádobu vložíme do vodní lázně a za stálého šlehání přidáváme po trochách cukr. Stále šleháme, až sníh zhoustne - nevaříme!
Nádobu vyjmeme z vodní lázně, částečně ponoříme do studené vody a šleháme do vychladnutí sněhové hmoty.
Očištěné jahody rozmačkáme vidličkou a vmícháme do sněhu.
Smetanu ušleháme a zlehka vmícháme do připravené směsi.
Jahodovou pěnu plníme do pohárů, ozdobíme několika jahodami a lístečky meduňky. Dáme vychladit do lednice.
Jahodovou pěnu můžeme podávat se zapíchnutou malou trubičkou nebo oplatkem.


Fotky receptu Jahodová pěna se šlehačkou a bílky:

Jahodová pěna se šlehačkou a bílky
Jahodová pěna se šlehačkou a bílky
Fotky vložil: Natural 
Hodnocení receptu Jahodová pěna se šlehačkou a bílky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !