Postup přípravy receptu Jahodové pyré s mátou:
Želatinu namočíme do studené vody. Ramu Cremefine ušleháme na tuhou šlehačku a necháme ji stát na chladném místě. Jahody omyjeme a očistíme. Polovinu jich nakrájíme na malé kousky, přidáme cukr a rozmačkáme je. Zbylé jahody nakrájíme na tenké plátky. Mátu omyjeme, necháme okapat, otrháme lístky a pak je najemno nasekáme. Několik jich dáme stranou na ozdobení. Jahodové pyré lehce ohřejeme, želatinu vymačkáme, přidáme ji k jahodám a necháme ji rozpustit. Vmícháme nasekanou mátu. Vzniklou hmotu dáme vychladit a poté do ní přimícháme ušlehanou Ramu Cremefine. Polovinu pěny dáme do širokých sklenic či mističek. Na pyré položíme nakrájené jahody, ale 4 kousky odložíme stranou. Na ovoce navršíme zbylou pěnu. Odloženými kousky jahod a mátovými lístečky nakonec krém ozdobíme. Podáváme jej výhradně dobře vychlazený.