Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.12. 2025
Dnes má svátek Vlasta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jahodovo-ananasová marmeláda

fotka Jahodovo-ananasová marmeláda
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 25

Použité suroviny receptu Jahodovo-ananasová marmeláda:

500 g propasírovaných jahod  | 500 g propasírovaného ananasu  | 1200 g cukru  | 15 g kyseliny citrónové  | 1 bal. Gelfix Klasik 1:1  | 3 lžíce višňovky

Postup přípravy receptu Jahodovo-ananasová marmeláda:

1. Jahodovou a ananasovou dřeň smícháme. Přidáme kyselinu citrónovou a Gelfix Klasik a za stálého míchání přivedeme k varu. Vaříme jen 1 minutu. Poté přidáme cukr a za stálého míchání necháme znovu vzkypět a stáhneme z plotýnky. Přidáme višňovku.
2. Sklenice ihned plníme ještě horkou marmeládou až po okraj. Zavíčkujeme.
TIP: Tvrdší plody je možné rozmixovat také v polovině doby vaření a poté dovařit. Dejte pozor, zda lze mixovací nástavec použít i při vysokých teplotách.


Fotky receptu Jahodovo-ananasová marmeláda:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jahodovo-ananasová marmeláda
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !