Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 19.04. 2025
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jahodový džem zasyrova

fotka Jahodový džem zasyrova
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 56

Použité suroviny receptu Jahodový džem zasyrova:

1 kg jahod  | 800 g cukru

Postup přípravy receptu Jahodový džem zasyrova:

Jahody opereme, otrháme stopky i s kalíšky, znovu propláchneme a necháme důkladně okapat, pak je vložíme do mísy, prosypeme cukrem a necháme do druhého dne prosladit. Pak nepoužitou vyvařenou dřevěnou měchačkou jahody rozmačkáme a třeme, až se jahody spojí s cukrem a vznikne hladký džem, který naplníme do vyvařených zavařovaček až po okraj, zalijeme vrstvou horkého vosku, a jakmile ztuhne, sklenice uzavřeme víčky. Uchováváme při teplotě do 5-7°C. Používáme zejména při přípravě tvarohových a pudinkových pohárů.


Fotky receptu Jahodový džem zasyrova:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jahodový džem zasyrova
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Mašle