Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jalovcový králíček

fotka Jalovcový králíček
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Jalovcový králíček:

1 mladý králík  | 1 lžíce másla  |  olej  | 1 dl jalovcové pálenky  | 1 lžička jalovcových bobulí sušených  | 1 str. česneku  | 1 rajče  | 1 cibule  |  kůrky ze 2 krajíců  |  kmín

Postup přípravy receptu Jalovcový králíček:

Do pekáče vložíme pokrájené chlebové kůrky. Na ně položíme králíčka, přidáme olej, posypeme asi kávovou lžičkou kmínu, přidáme celou oloupanou menší cibuli, osolíme, podlijeme troškou vody a dáme péci.
Pečeme asi tak, aby byl králíček zhruba ze tříčtvrtin upečený. Pak vyjmeme, necháme trochu vychladnout. Vypečenou šťávu uchováme.
Oddělíme maso od kostí, pokrájíme na menší kousky. Rozpustíme máslo, přidáme podrcený česnek s troškou soli, trošinku vody a jalovcové bobulky. Necháme zpěnit a chviličku podusíme (jalovcové bobulky nasají tekutinu a změknou). Vložíme pokrájené králičí maso, vypečenou šťávu, přidáme jalovcovou pálenku, oloupané na drobno pokrájené rajčátko a dusíme až do úplného změknutí masa. Jako přílohu volíme brambory nebo bramborové knedlíky.


Fotky receptu Jalovcový králíček:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jalovcový králíček
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !