Vložil: | Sunninka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 6 |
|
|
Použité suroviny receptu Jambalaya z grilovaného kuřete:
3 kuřecí prsa bez kostí a kůže
| 0,5 kg mletého vepřového
| 2 střední cibule
| 1 velká paprika
| 10 zelených cibulek
| 0,5 l rajské šťávy
| 3 velká rajčata
| 2 hrnky rýže
| 3 stroužky utřeného česneku
| 2 lžíce másla
| 2 lžičky červeného (cayanského) pepře
| 2 lžičky soli
| 2 lžičky pepře
| olej, voda
Postup přípravy receptu Jambalaya z grilovaného kuřete:
Vetřete sůl, červený pepř a normální pepř do kuřete. Nakrájejte papriku, rajčata a cibule na poloviny, potřete olejem. Z vepřového udělejte šističky. Vše ugrilujte, maso musí být zahnědlé zvenčí, přičemž není důležité jestli je úplně hotové. Čím déle ale bude na grilu, tím lepší chuť to bude mít.
V hrnci rozpusťte máslo, přidejte česnek a postupně jak jsou ostatní složky ugrilovány nasekejte je a přidávejte do hrnce. Rajčata budou nejdříve. Zalijte vodou aby bylo vše potopeno, přidejte nevařenou rýži, zamíchejte a zvolna vařte. Až bude rýže hotová, je to vše jedlé.
Fotky receptu Jambalaya z grilovaného kuřete:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!