Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.02. 2025
Dnes má svátek Matěj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Japonská polévka s kachním masem

fotka Japonská polévka s kachním masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Japonská polévka s kachním masem:

200 g vaječných nudlí  | 1,5 dl drůbežího vývaru  | 5 tenkých plátků čerstvého zázvoru  | 4 malé chilli papričky  | 2 lžičky limetkové šťávy  | 3 stonky citronové trávy, lehce podrcené  | 3 snítky koriandru  | 200 g pečené kachní maso bez kůže  | 4 jarní cibulky  | 60 g mungo výhonků  |  sekaný koriandr na ozdobu  |  sůl

Postup přípravy receptu Japonská polévka s kachním masem:

Papričky zbavíme jader a pokrájíme. Maso nakrájíme na kostičky.
Nudle uvaříme, ale tak aby zůstaly na skus pevné.
Vývar přivedeme k varu, přidáme zázvor, papričky a limetkovou šťávu. Asi 5 min. povaříme, pak přidáme citronovou trávu a korinadr. Vaříme asi 15 min. Občas promícháme.
Pak přecedíme přes jemné sítko a vývar vlijeme zpět do hrnce.
Vložíme kachní maso, cibulky a asi 5 min. prohříváme. Nakonec vložíme uvařené nudle a asi minutu ještě povaříme.
Podáváme zdobené výhonky mungo a koriandrem.


Fotky receptu Japonská polévka s kachním masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Japonská polévka s kachním masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !