Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Japonská ryba pečená v soli

fotka Japonská ryba pečená v soli
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Japonská ryba pečená v soli :

4 ks kranase drsného nebo makrely  |  sůl  | 1/2 hrnečku nastrouhané bílé ředkve daikon  | 1/2 citrónu

Postup přípravy receptu Japonská ryba pečená v soli :

Ryby vykucháme, rozřízneme na filety a odstraníme páteř a větší kosti. Filety ryb urovnáme na tác, kolem nich a na ně navrstvíme silnou vrstvu soli a přikryjeme alobalem. Necháme asi 20 minut odležet, pak filety vyjmeme, vložíme do mřížky na pečení, uzavřeme a pečeme při 200 stupních asi 15 minut z jedné strany. Pak ryby obrátíme a 5 minut dopečeme, poté je vyjmeme z trouby a zbavíme zbylé soli. Nakonec ryby pokapeme citrónovou šťávou, poklademe nastrouhanou ředkví a podáváme. K tomu podáváme sójovou omáčku na dochucení.



Fotky receptu Japonská ryba pečená v soli :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Japonská ryba pečená v soli
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
    Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles