8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jarní nákyp z tresky

fotka Jarní nákyp z tresky
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Jarní nákyp z tresky:

250 g veky ( toastového chleba)  | 300 g filet z tresky (čerstvých sardinek)  | 2-3 kapie žluté a červené  | 3 vejce  | 1/4 l mléka  | 3 jarní cibulky  |  čerstvou kudrnku  |  sůl a pepř

Postup přípravy receptu Jarní nákyp z tresky:

Kapie rozpůlíme, očistíme a z obou stran ogrilujeme. Hotové kapie vložíme na několik minut do igelit. sáčku, kde se zapaří a můžeme pak z nich pohodlně odstranit slupku. Rozbitá vejce rozšleháme v mléce, osolíme a opepříme. Pečící formu vymažeme máslem a na dno položíme první vrstvu z plátků veky, předem namočené ve směsi z mléka a vajec. Další vrstvu vytvoříme z pokrájených kapií, kousků osoleného rybího masa a sekané petrželové natě. Tímto způsobem pokračujeme, poslední vrstva by měla být zase z veky, mléka a vajec.


Fotky receptu Jarní nákyp z tresky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jarní nákyp z tresky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !