Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.11. 2024
Dnes má svátek René
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jarní plněné kedlubny

fotka Jarní plněné kedlubny
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 110 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Jarní plněné kedlubny:

8 ks kedluben  | 1 ks žemle  | 400 g vepřové mleté maso  | 100 ml vývaru/i z kostky/  | 200 ml zakysané smetany  | 1 ks vejce  |  pepř  |  petrželka  |  kopr  |  sůl

Postup přípravy receptu Jarní plněné kedlubny:

Kedlubny oloupejte a v mírně osolené vodě vařte asi 10 minut do poloměkka. Nechte je okapat a vnitřek vydlabejte. Petrželku a kopr nakrájejte nadrobno. Žemli nakrájejte na kostičky, namočte ve vodě a vymačkejte. Smíchejte ji s masem, vejcem a polovinou petrželky a osolte. Kedlubny naplňte masovou hmotou a dejte je do zapekací mísy vytřené máslem. Pokud vám masová směs zbyde, vytvořte z ní kuličky a přidejte je ke kedlubnám. Vydlabané části kedluben nadrobno nasekejte, přidejete do zapékací mísy a podlijte vývarem, pečeme v troubě vyhřáté na 200 stupňů, až jsou kedlubny měkké. Na posledních asi 10 minut přilijte lehce osolenou smetanu. Vyjměte z trouby a posypte koprem. Výborné s rýží.


Fotky receptu Jarní plněné kedlubny:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jarní plněné kedlubny
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !