1 hrnek quinoy - propláchnuté a slité
| 1 lžíce olivového oleje
| 1 malá červená cibule - rozpůlená a nakrájená na plátky
| 1/2 hrnku zeleninového bujonu
| 450 g chřestu nakrájeného na 5cm kousky
| 1 hrnek hrášku
Postup přípravy receptu Jarní quinoa:
V malém rendlíku přiveďte na velkém plameni quinou se 2 hrnky vody k varu. Plamen stáhněte, rendlík přiklopte a zeleninu duste, dokud se všechna voda nevsákne.
Mezitím ve velké pánvi s nepřilnavým povrchem rozehřejte na středním plameni olej a opečte na něm do světlehněda cibuli. Přidejte bujon, chřest a hrášek a vše vařte, dokud nebude zelenina měkká, ale ještě křupavá. Přisypejte quinou a vše dobře promíchejte.
Fotky receptu Jarní quinoa:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!