Použité suroviny receptu Jarní talířek s kuřecím masem:
400 g kuřecích prsíček
| dle chuti: sůl a pepř
| 2 PL oleje
| 1 hlávkový salát
| 200 g salátové okurky
| 200 g kedlubnů nebo rajčat
| 20 ks ředkviček
| ZÁLIVKA :
| 200 g zakysané smetany
| 150 g bílého jogurtu
| 1 KL citronové šťávy
| dle chuti: sůl a pepř
| 1PL sekané zelené cibulové natě
Postup přípravy receptu Jarní talířek s kuřecím masem:
Kuřecí prsíčka nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a na horkém oleji opečeme doměkka. Na talíře natrháme omytý hlávkový salát, přidáme nakrájenou salátovou okurku, na nudličky nakrájené kedlubny nebo na kolečka nakrájaná rajčata, posypeme nudličkami kuřecího masa, nakrájenými ředkvičkami a vše přelijeme smetanovou zálivkou s jogurtem. Nakonec posypeme sekanou cibulovou natí.
Doporučená příloha:
bílé pečivo
Fotky receptu Jarní talířek s kuřecím masem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!