Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jaternicový prejt

fotka Jaternicový prejt
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Jaternicový prejt:

1,5 kg vepřové hlavy  | 250 g vepřového boku  | 250 g vepřových plic  | 250 g vepřových jater  |  žemle  | 1/4 l tučného vývaru z masa  | 1 lžíce sádla  |  sůl  |  česnek  |  majoránka  |  mleté nové koření  |  mletý kmín  |  mletý pepř  |  bobkový list

Postup přípravy receptu Jaternicový prejt:

Hlavu a bůček uvaříme v osolené vodě tak, aby maso zůstalo tužší, a spolu se zvlášť uvařenými plícemi je umeleme v masovém strojku. Do mísy dáme ve vývaru namočené vymačkané žemle, přidáme jemně umletá játra, umleté maso a plíce, osolíme, okořeníme, zalijeme vývarem a dobře promícháme. Směs urovnáme do sádlem vymaštěného pekáčku a v předem vyhřáté troubě upečeme dozlatova. Podáváme s čerstvým chlebem a kysaným zelím.


Fotky receptu Jaternicový prejt:

Jaternicový prejt
Fotky vložil: Vlamape 
Hodnocení receptu Jaternicový prejt
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles