Použité suroviny receptu Játra na cibulce s brokolicí:
100 g jater (vepřové nebo kuřecí)
| 80 g brokolice
| 1 cibule
| dle chuti: vegeta
| dle chuti: pepř
| dle chuti: mletá paprika
| dle potřeby: rostlinný olej na smažení
Postup přípravy receptu Játra na cibulce s brokolicí:
Čerstvou brokolici opereme a pokrájíme na menší kousky, osolíme vegetou (mraženou povolíme a pokračujeme taktéž).
Na kousky nakrájená játra zprudka orestujeme na pánvičce a pak přidáme na kousky nakrájenou cibuli.
K játrům na pánvičku přisypeme brokolici a celou směs na mírném ohni důkladně promícháme.
Podlijeme trochou vody a na 5 minut zakryjeme pokličkou, aby se nám brokolice tzv. dodělala (oheň na minimum).
Odstavíme, dochutíme vegetou, paprikou a mírně opepříme.
Podáváme na menším talířku teplé!
Fotky receptu Játra na cibulce s brokolicí:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!