0,5 kg kuřecích, nebo krůtích jater
| 3 ks stroužků česneku
| 2 ks střední cibule
| 1 ks plechovka fazolí ve slaném nálevu
| 1ks plechovka fazolí s chilli
| kmín
| gulášové koření
| olej
| slepičí bujon
| sůl
| pepř
| škrobová moučka
| voda
Postup přípravy receptu Játra na fazolích:
Na omastku orestujeme na půlkolečka krájenou cibuli. Po zrůžovění cibule přidáme pokrájená a případně i odblaněná játra. Krátce orestujeme, okořeníme dle vlastní chuti. Po orestování vlijeme fazole s chilli, druhou plechovku fazolí přecedíme a do kastrolu hodíme pouze obsah. Dle potřeby podlijeme vodou, přidáme slepičí bujom. Před dokončením prolisujeme do pokrmu česnek, případně solíme a zahustíme škrobem. Priloha- těstoviny, rýže, chléb
Fotky receptu Játra na fazolích:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!