400 g drůbeží játra
| 100 g anglická slanina
| 100 g žampióny
| 2 lžíce kaparů
| 1 cibule
| olej
| worcesterová omáčka
| drcený kmín
| bobkový list
Postup přípravy receptu Játra na jehle :
Játra omyjeme a nakrájíme na kostky. Žampiony a cibuli očistíme a nakrájíme na plátky. Slaninu nakrájíme na kostky. Na jehlu nebo špíz střídavě napichujeme kousky surovin, ochutíme solí, kmínem a vkládáme do horkého tuku.
Za stálého otáčení opékáme doměkka, přidáme rozetřené kapary, bobkový list a zakapeme worchestrovou omáčkou, případně vlijeme trochu vody. Vzniklou šťávou přeléváme celý špíz.
Fotky receptu Játra na jehle :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!