Vložil: | LudmilaJas |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Játra na knedlíkové topince:
600 g jater
| 4 lžíce oleje
| 1 stroužek česneku
| 12 plátků houskových knedlíků
| 80 g másla
| tatarská omáčka
| 3 ks rajčata
| 3 syrové okurky
| petržel
| sůl,pepř
Postup přípravy receptu Játra na knedlíkové topince:
Opraná játra nakrájíme na 12 tenkých plátků, které opečeme po obou stranách na teflonové pánvi na oleji, do kterého jsme dali 1 celý stroužek česneku. Hotová játra osolíme a opepříme. Na druhé pánvi současně opékáme na másle tenké koláčky studených knedlíků z předešlého dne. Na plátky knedlíků opečených po obou stranách do zlatova, sypeme drobně nakrájenou petržel, položíme plátky jater, 1/4 syrové okurky a rajčata, polijeme tatarskou omáčkou a ozdobíme snítkou petrželové naťi.
Fotky receptu Játra na knedlíkové topince:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!