800 g telecích jater na nudličky
| 120 g másla
| 500 g drobně nakrájené cibule
| 4 lžíce citronové šťávy
| 150 ml bílého vína
| 3 lžíce jemně nasekané šalvěje
| 3 lžíce nasekané petrželky
| sůl
| mletý pepř
Postup přípravy receptu Játra na šalvěji :
Cibuli osmažíme a odložíme stranou. Na zbylém másle asi 5 minut restujeme játra, přeložíme je na misku, zakapeme citronovou šťávou a udržujeme v teple. Do šťávy z cibule a jater přilijememe 100 ml vína a prudce povaříme. Přidáme šalvěj s cibulí a dusíme 5 minut. Přidáme játra a ještě několik minut restujeme. Dolíjeme víno, přisypeme petrželku, promícháme, prohřejeme a dochutíme solí a pepřem.
Fotky receptu Játra na šalvěji :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!