Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 10.11. 2024
Dnes má svátek Evžen
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Játra na špenátu

fotka Játra na špenátu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Játra na špenátu:

600 g vepřových jater  | 1 lžíce máčeného škrobu  | dle chuti: sůl  | 2 lžíce oleje  | 100 g špenátu nebo hlávkového zelí  | 3 stroužky česneku  | 3 lžíce sojové omáčky  | 2 lžíce červeného dezertního vína  | 2 lžíce vývaru  | 1/2 lžičky glutasolu  | 1 špetka cukru  | dle chuti: sůl

Postup přípravy receptu Játra na špenátu:

Ze sojové omáčky, vína, vývaru, glutasolu, cukru a soli si připravíme zálivku. Plátky jater mírně osolíme a obalíme v máčeném škrobu. Prudce je osmahneme v rozpáleném oleji a asi po 1 minutě přidáme nakrájený špenát, nebo hlávkové zelí. Za stálého míchání na prudkém ohni přidáme plátky česneku. Zalejeme připravenou zálivkou a vydusíme až do malého množství šťávy, kdy se odděluje od tuku.



Fotky receptu Játra na špenátu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Játra na špenátu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !