Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.10. 2025
Dnes má svátek Andrej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Játra po čínsku

fotka Játra po čínsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 5 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 21

Použité suroviny receptu Játra po čínsku:

1/2 kg vepř. jater  | 1 stroužek česneku  |  houby  |  petřželka  | 4 lžíce maggi  |  polévkové koření  | 2 polévkové lžíce vína /sladké/  | 2 lžičky cukru  | 2 lžíce vody /studené/  |  zázvor  | 1 lžička škrobu

Postup přípravy receptu Játra po čínsku:

Cibuli, česnek, houby a petrželku vložíme do rozpálené oleje. Játra nakrájíme na 1 cm proužky a okořeníme zázvorem. Přidáme na pánev. Opečená játra přelijeme omáčkou z maggi, vody, vína, cukru a škrobu, kterou si zvlášť uvaříme. Játra po čínsku podáváme s rýží.


Fotky receptu Játra po čínsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Játra po čínsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Hromada zlaťáků