Vložil: | Mangovka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 4 |
|
|
Použité suroviny receptu Játra po francouzském způsobu:
4 plátky vepřových jater
| 4 lžíce oleje
| 4 rajčata
| 1 jablko
| 1 cibule
| sůl, pepř, tymián, bazalka
Postup přípravy receptu Játra po francouzském způsobu:
Na polovině oleje dusíme 8-10 minut oloupaná, na osminky nakrájená rajčata, oloupané na kostičky nakrájené jablko a kostičky cibule. Směs osolíme, okořeníme pepřem, tymiánem a bazalkou. Ve zbylém oleji opečeme plátky očištěných jater, měkká osolíme, opepříme a porce přelijeme zeleninovou směsí.
Fotky receptu Játra po francouzském způsobu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!