Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Velký roční horoskop na rok 2026Velký roční horoskop na rok 2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.12. 2025
Dnes má svátek Bohumila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Játra po francouzském způsobu

fotka Játra po francouzském způsobu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Játra po francouzském způsobu:

4 plátky vepřových jater  | 4 lžíce oleje  | 4 rajčata  | 1 jablko  | 1 cibule  |  sůl, pepř, tymián, bazalka

Postup přípravy receptu Játra po francouzském způsobu:

Na polovině oleje dusíme 8-10 minut oloupaná, na osminky nakrájená rajčata, oloupané na kostičky nakrájené jablko a kostičky cibule. Směs osolíme, okořeníme pepřem, tymiánem a bazalkou. Ve zbylém oleji opečeme plátky očištěných jater, měkká osolíme, opepříme a porce přelijeme zeleninovou směsí.


Fotky receptu Játra po francouzském způsobu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Játra po francouzském způsobu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !