Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.09. 2024
Dnes má svátek Matouš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Játra po sečuánsku

fotka Játra po sečuánsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Játra po sečuánsku:

500 g drůbežích jater  |  škrobová moučka  |  olej na smažení  | hrstka máčených sušených hub  | 1 stroužek česneku  | 3 malé cibulky i s natí  | 1 lžička cukru  | 1 lžička glutasolu  | 1/2 lžičky zázvoru  |  pálivá paprika  | 2 lžíce sójové omáčky  | 1 dl vývaru  | 2 lžíce bílého vína

Postup přípravy receptu Játra po sečuánsku:

Játra nakrájíme na kousky velikosti sousta a obalíme v solamylu. Připravíme si směs, do které dáme: 1 dl vývaru, 2 lžíce bílého vína, 2 lžíce sojové omáčky, pálivou papriku, 1/2 lžičky zázvoru, lžičku cukru. Játra zprudka za stálého míchání opečeme na oleji, přilijeme připravenou směs, přidáme houby, na kolečka nakrájený česnek, cibulku a necháme krátce podusit. Stáhneme z ohně a osolíme. Rychlá příprava je nutná k zachování křehkosti jater. Podáváme s rýží.


Fotky receptu Játra po sečuánsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Játra po sečuánsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !