Vložil: | Natural |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: |
![4.5/10, hlasovalo 4 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.5/10, hlasovalo 4 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.5/10, hlasovalo 4 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.5/10, hlasovalo 4 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.5/10, hlasovalo 4 -](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-pul.gif) ![4.5/10, hlasovalo 4 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4.5/10, hlasovalo 4 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4.5/10, hlasovalo 4 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4.5/10, hlasovalo 4 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 4 |
|
|
Použité suroviny receptu Játra pro mlsné jazýčky:
4 plátky vepřových jater
| 4 kolečka citronu
| dle potřeby: olej a máslo
| 1 lžička pikantní hořčice
| dle chuti: pažitka, petrželka, worcester a sůl
Postup přípravy receptu Játra pro mlsné jazýčky:
Máslo promícháme s hořčicí, nasekanými bylinkami, osolíme zformujeme do válečku, zabalíme do alobalu a dáme ztuhnout do lednice. Játra mírně naklepeme, opečeme na oleji a dáme na talíře. Výpek zakápneme worcestrem, zalijeme 4 lžícemi vody a provaříme. Vzniklou šťávou přelijeme játra, na každý plátek dáme kolečko bylinkového másla, ozdobíme citronem a podáváme s opečenými brambory.
Fotky receptu Játra pro mlsné jazýčky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!