Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.12. 2025
Dnes má svátek Štěpán
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Játra pro mlsné jazýčky

fotka Játra pro mlsné jazýčky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Játra pro mlsné jazýčky:

4 plátky vepřových jater  | 4 kolečka citronu  | dle potřeby: olej a máslo  | 1 lžička pikantní hořčice  | dle chuti: pažitka, petrželka, worcester a sůl

Postup přípravy receptu Játra pro mlsné jazýčky:

Máslo promícháme s hořčicí, nasekanými bylinkami, osolíme zformujeme do válečku, zabalíme do alobalu a dáme ztuhnout do lednice. Játra mírně naklepeme, opečeme na oleji a dáme na talíře. Výpek zakápneme worcestrem, zalijeme 4 lžícemi vody a provaříme. Vzniklou šťávou přelijeme játra, na každý plátek dáme kolečko bylinkového másla, ozdobíme citronem a podáváme s opečenými brambory.


Fotky receptu Játra pro mlsné jazýčky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Játra pro mlsné jazýčky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles