Vložil: | saskijka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 10 |
|
|
Použité suroviny receptu Játra s jablky, slaninou, cibulí a párky na jehle:
250 g vepř. jater
| 100 g slaniny
| 2 párky
| 2 jablka
| 2 cibule
| sůl
| tuk
Postup přípravy receptu Játra s jablky, slaninou, cibulí a párky na jehle:
Játra a slaninu si nakrájejte na plátky, párky oloupejte a nakrájejte na kolečka, stejně tak jablka a cibuli.
Na špíz pak napichujte střídavě plátek jater, slaniny, cibule, párku a jablka.
Špíz smažte na rozpáleném tuku a osolte je až hotové, aby játra neztvrdla.
Fotky receptu Játra s jablky, slaninou, cibulí a párky na jehle:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!