Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Játra s pomerančovou šťávou

fotka Játra s pomerančovou šťávou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Játra s pomerančovou šťávou:

4 plátky vepřových nebo telecích jater  | 4 lžíce hladké mouky  | 1 vejce  | 1 lžička drobně pokrájené šalvěje  | 1 lžička tymiánu  |  strouhanka na obalení  |  olej na smažení  |  sůl  |  pepř  | 1 velká cibule  | 1 pomeranč  | 1 dl kuřecího vývaru (př. vývaru z kostky bujónu)

Postup přípravy receptu Játra s pomerančovou šťávou:

Játra poprášíme moukou, obalíme ve vejci rozšlehaném se šalvějí a tymiánem a ve strouhance. Ve woku rozehřejeme olej a na něm po obou stranách játra osmahneme dozlatova, nakonec osolíme, opepříme, na papírovém ubrousku pak necháme zbavit přebytečného tuku a uložíme na teplé místo. Ve woku necháme 2 lžíce oleje, ostatní slijeme, vložíme nadrobno pokrájenou cibuli, necháme zesklovatět, přilijeme vymačkanou pomerančovou šťávu, vývar, uvedeme do varu a játra na talíři pak zalijeme touto omáčkou. Podáváme s brambory nebo rýží.


Fotky receptu Játra s pomerančovou šťávou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Játra s pomerančovou šťávou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !