Vložil: | martinose |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 2 |
|
|
Použité suroviny receptu Játra se slaninou:
40 dkg jater
| 3 dl žlutého vína
| 10 dkg slaniny
| 2 lžíce sádla
| 2 lžíce žlutého vína
| 1 lžíce sójové omáčky, Wei-su
| špetka soli, cukru
| 10 dkg bílého zelí
| 1 naběračka vývaru
| 1 stroužek česneku
Postup přípravy receptu Játra se slaninou:
Játra nakrájíme na plátky a necháme půl hodiny máčet ve žlutém víně. Na pánvi zahřejeme 2 lžíce sádla, přidáme plátky jater a prudce orestujeme. Přidáme slaninu, zalijeme žlutým vínem a zamícháme. Přidáme sůl, cukr, Wei-su, sójovou omáčku, nakrájené zelí a zalijeme vývarem, vše promícháme a dusíme. Hotový pokrm posypeme plátky česneku.
Fotky receptu Játra se slaninou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!