Použité suroviny receptu Játra se sojou luštěninou:
300-400 g jater
| 250 g sojových bobů
| 1 masox
| 100 g tuku
| 1/2 lžíce sojové omáčky
| 1 větší cibule
| 1 porek
| sůl
Postup přípravy receptu Játra se sojou luštěninou:
Na zpěněné drobně nakrájené cibulce udusíme plátky z jater a přidáme 1/2 lžíce sojové omáčky a masox. Když játra změknou, podlijeme vodou a přidáme předem uvařené zcezené sojové boby, porek nakrájený na kolečka nebo cibulovou nať. Osolíme podle chuti a znovu krátce podusíme. Podáváme s hranolky nebo s chlebem. Zdobíme sázeným vejcem a různou zeleninou nebo plátky kiwi a dílky pomeranče.
Fotky receptu Játra se sojou luštěninou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!