Vložil: | Natural |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 23 |
|
|
Použité suroviny receptu Játra z divočáka po myslivecku:
600 g jater divočáka
| 500 g cibule
| dle potřeby: sádlo
| dle potřeby: mouka
| dle chuti: mletý pepř, bobkový list, několik zrnek nového koření, pepře a jalovce
Postup přípravy receptu Játra z divočáka po myslivecku:
Játra z divočáka otřeme, nařežeme na plátky přibližně centimetr tlustý a jemně naklepeme. Posypeme pepřem, rozdrceným kořením a na dvě hodiny odložíme. Pak je poprášíme moukou, z obou stran na sádle osmahneme a vyndáme. Na stejném tuku osmažíme na kolečka nakrájenou cibuli. Játra, cibuli, koření a tuk přendáme do hrnce, podlijeme převařenou vodou a dusíme na malém plameni přibližně půl druhé hodiny (občas podlijeme). Solíme až na talíři.
Fotky receptu Játra z divočáka po myslivecku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!