Postup přípravy receptu Játrová omáčka s rýží:
Na oleji osmahneme cibulku a potom přidáme, na kostky nakrájená, játra.
Chvíli játra restujeme a potom nalijeme trochu vody, aby se játra nezačala připalovat. Pokud jsou játra měkká a uvnitř nejsou syrová, zalijeme větším množstvím vody a dochutíme kořením.
POZOR! Játra nesmíme solit, dokud nejsou hotová - jinak by ztvrdla!
Přidáme sůl, pepř, trochu červené papriky, aby dostala omáčka barvu, podravka (já osobně používám ClareBruhe), můžeme přidat také trochu česneku - dle chuti.
Vaříme a nakonec zavaříme jíškou.
Jako příloha je ideální vařená rýže.
Dobrou chuť
Fotky receptu Játrová omáčka s rýží:
Fotky vložil: Vikitorie,MichelePrg,damami,Marci7,Natural