Použité suroviny receptu Játrové karbanátky s jablky:
500 g vepřových jater
| 100 g slaniny
| 2-3 vařené brambory
| 2-3 jablka
| dle potřeby mletá skořice
| 1-2 vejce
| dle potřeby strouhanka
| dle chuti pepř
| dle chuti sůl
| dle potřeby olej
Postup přípravy receptu Játrové karbanátky s jablky:
Syrová játra nakrájíme a umeleme dohromady se slaninou, oloupanými vykrájenými jablky a vařenými brambory. Ochutíme solí, pepřem a skořicí, vmícháme vejce a zahustíme strouhankou. Ze směsi tvoříme karbanátky, obalíme je ve strouhance a usmažíme na rozpáleném oleji. Příloha-chléb.
Fotky receptu Játrové karbanátky s jablky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!