Postup přípravy receptu Játrové nudličky se zeleninou:
Šalotky oloupeme a nasekáme. Kukuřičné klásky a černé olivy pokrájíme. Pórek očistíme, oloupeme a nakrájíme na tenčí kolečka. Také feferonku očistíme a nakrájíme na menší kousky.
Vepřová játra nakrájíme na nudličky a obalíme v solamylu. Vložíme je na rozpálený olej a ze všech stran zhruba 10 minut opékáme.
Potom je zastříkneme sójovou omáčkou, přidáme šalotku, kousky kukuřice, černé olivy i pórek. Osolíme a opepříme.
Všechno společně asi 10 minut restujeme. Nakonec vmícháme klíčky Mungo a pokrájenou feferonku.
Jako přílohu podáváme k játrovým nudličkám se zeleninou pečivo – podle chuti rohlíky nebo chléb. Dají se však jíst i s rýží, například jemně ochucenou karí.
Fotky receptu Játrové nudličky se zeleninou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!