Postup přípravy receptu Játrové přírodní řízky se slaninou:
Omyté a osušené plátky jater lehce z obou stran naklepeme a pak je obalíme v mouce. na oleji je prudce osmažíme z obou stran a pak je vyjmeme. Na stejném oleji osmažíme drobně nasekanou cibuli dorůžova, promícháme s kečupem a pak vrátíme zpět plátky jater. Mírně podlijeme, opepříme a pod poklicí dusíme doměkka.
Během dušení játra obracíme a podle potřeby podléváme. Slaninu nakrájíme na kostičky a na suché pánvi opražíme dokřupava. Měkké plátky jater osolíme, přendáme na talíře a posypeme slaninou.
Játrové přírodní řízky se slaninou podáváme s bramborovou kaší nebo vařenými brambory.
Fotky receptu Játrové přírodní řízky se slaninou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!